Повече от 15 години компанията ни осигурява на повече от 1500 клиенти бързи и качествени услуги за логистика на стоки и вещи в цял свят. Екипът ни от професионалисти с дългогодишен опит в бранша изготвя индивидуални решения, съгласно изискванията и с оглед интересите на нашите клиенти. Нашата задача е да разберем предизвикателствата на пазара и да осигурим ефективно управление на потока от информация, материали и средства. Експертите ни умеят да проектират, организират, комуникират и контролират процесите с цел икономически ефективна доставка и гарантирана конкурентоспособност на всички нива на бизнеса ви.

Осигуряваме комплексно обслужване на веригата на доставките на нашите клиенти – международен и вътрешен транспорт с всички видове превозни средства по суша, въздух и вода, както и свързаните с това пълно митническо обслужване и дейности по застраховане, складиране и обработка на товарите и др. Разполагаме с технологична възможност за мониторинг и контрол на точното изпълнение на условията на клиента. Можете изцяло да разчитате на нас и нашите партньори в цял свят за бърз и безпроблемен транспорт на вашите стоки и вещи.

Познаването на спецификата на бизнеса и нормативните изисквания, експертният опит в оформянето на всички свързани с услугите документи, както и добрата комуникация на екипа ни с всички заинтересовани лица, дават възможност да изпълняваме коректно и експедитивно всички задачи от изготвяне на оферта по ваше запитване до доставка на посочен от вас адрес.